Aarla Signature by Bawal Exclusive

Aarla Signature by Bawal Exclusive merupakan premium reseller kepada jenama tudung bawal nombor 1 di Malaysia, Bawal Exclusive. Aarla Signature by Bawal Exclusive menyediakan pelbagai variasi reka corak tudung Bawal Exclusive yang bertatahkan Kristal Swarovski.

Butik Aarla Signature memberikan jaminan 100% dari segi kualiti dan keaslian untuk setiap produk keluaran Bawal Exclusive yang dibeli oleh para pelanggan kami. In shaa Allah anda akan berpuas hati membeli-belah pelbagai jenis rekaan Bawal Exclusive di Aarla Signature.

Keistimewaan Bawal Exclusive

Setiap rekaan Bawal Exclusive dihias dengan menggunakan Swarovski yang menjadikannya kelihatan cantik, menawan dan sesuai digayakan pada bila-bila masa. Dengan menggunakan Material voil Jepun yang direka khas untuk Bawal Exclusive menjadikan Tudung Bawal Exclusive mudah dibentuk, lembut serta mempunyai berat sempurna yang membantu menjadikan pemakaian tudung lebih selesa. Material ini juga senang dicuci, mudah digosok dan senang dibentuk. Ditambah pula, Kristal Swarovski pada tudung Bawal Exclusive dijamin tidak mudah tertanggal.

Swarovski

Swarovski merupakan batu hiasan bernilai tinggi yang sebaris dengan jenama antarabangsa. Bawal Exclusive merupakan salah satu daripada tiga syarikat yang diberi pengiktirafan oleh Swarovski Elements untuk membawa jenamanya. Selain daripada Bawal Exclusive, Jimmy Choo dan Lorenzo antara syarikat yang menerima pengiktirafan tersebut.

Setiap butiran Kristal yang digunakan pada produk Bawal Exclusive dijamin keasliannya. Setiap sebulan sekali, pihak dari Swarovski Elements akan datang ke ibu pejabat Bawal Exclusive untuk melakukan pemantauan terhadap Kristal yang digunakan.